Covid biztos szilveszter 2020


Sokunk lelkében hónapok óta érik a gondolat, hogy búcsút intsünk az idei, kihívásokkal teli évnek, amely javarészt egy világjárvány körül forgott. Gyorstalpalót kaptunk a helyes kézmosásról, maszkviselésről, távolságtartásról a munkahelyen, az iskolában és szeretteinktől egyaránt. Új hagyományokat teremtettünk születésnapokra, összejövetelekre, karácsonyra, és amikor végre itt lenne az idő, hogy magunk mögött hagyjuk 2020-at, sajnos nem tehetjük a megszokott módon. Ennek megfelelően a Vinotiq is készült három különleges borcsomaggal, amely kellő iróniával tekint az óév emelkedett hangulatú búcsúztatására.

A közkedvelt beltéri ünneplések jelenleg nem bizonyulnak a legbiztonságosabb döntésnek, ezért a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként szilveszterkor is érvényben marad az esti 20 és hajnal 5 óra közötti kijárási tilalom, valamint a nagyobb csoportosulások tilalma. A 484/2020. évi (XI.10.) kormányrendelet értelmében „a családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.” Ahogy egész évben, úgy szilveszterkor is lehet és kell felelősségteljes, ésszerű döntéseket hozni, amelyhez kulcs a minőségi alkoholfogyasztás - mennyiségi helyett. A szabályozásokat szem előtt és szigorúan betartva nem lehetetlen, hogy jó egészségben kezdjük az új évet, ne pedig koronavírussal.

 

Családi összejövetel 10 főig csomag

Jól meg kell gondolni, ki az a legbecsesebb 10 fő, aki az idei szilveszteri bulin részt vehet. A meghívón dresscode helyett szerepelhet, hogy „a belépő két negatív teszt” vagy „a homeoffice-ban dolgozók előnyben”. Egy biztos, bort nem kell hozniuk a vendégeknek. A Családi összejövetel 10 főig csomag három rozéja Vins Bréban pincészetből érkezett, amely különféle stílusú és aromájú borok széles választékát kínálja 1952 óta. A MiniMi élénk rózsaszín rozéja komplex és elegáns ízek palettáját nyújtja, virágos és vaníliás jegyeivel, kellemes intenzitásával és frissességével. Bordelaise évolution palackban halak, grillezett húsok, tapasok kísérője lehet. A Mado en Provence bio bor, garantálja a régióra jellemző citrusos aromák meglétét a bor ízében és illatában egyaránt, ezért különösen jól illik a mediterrán stílusú ételekhez, a francia halleveshez, grillezett húsokhoz és minden intenzív, déli ízvilágú fűszerezéshez. A Vins Bréban élén álló Mimi en Provence cuvée a provence-i rozéborok legjobb keverékeinek gyümölcse, a régió különböző pincéivel fennálló hosszútávú partnerség eredményeként jött létre. Ízében virágos jegyeket, illatbán eper, citrom, dinnye keverékét hordozza. Bourgogne Tastevine palackban, üvegdugóval kapható, amely garantálja, hogy a bor megőrzi aromáit. Jól illik húsokhoz, grillezett halakhoz, salátákhoz, de akár aperitifként is kínálható. Ajándékként pedig egy palackdugó égősort és konfettit is rejt a csomag.

Családi összejövetel 10 főig csomag megvásárlása



FCKN2020 csomag

Bár feltehetőleg nem fog minden varázsütés-szerűen visszakerülni a régi kerékvágásba amint 2021-et ír a naptár, érthető, hogy sok dolgot nem szeretnénk magunkkal vinni a jövő évbe. Bizonyára mindannyian rengeteg bedőlt tervvel, utazással, programmal a hátunk mögött állunk az új év kapujában, szilveszter este lesz az, amikor mindezt egyszerűen otthagyhatjuk. Hogy szeretnénk-e felhevített ólmot vízbe öntve jósolni, rossz történéseket papírra írni és tűzbe vetni, vagy szerencse hozó babonákat bevetni, csak rajtunk áll. A hangulatot három olyan rozé szolgáltatja, amely mindenképp elfejtetti a 2020-as évet. Az előbb bemutatott Minuty M mellé a borcsomagba Château de Berne halvány rózsaszín Romance rozéja került, amely egyenesen a Földközi tenger napsütötte partjáról érkezik. Virágos, bogyós aromáit gyümölcsök dominálják, hamvassága pedig már az első korty után egyből érezhető, színes, selymes textúrája frissen szedett apróra vágott érett őszibarackra és eperre emlékeztet. A trió utolsó alkotója pedig az UP, az Ultimate Provence borászat zászlóshajója, egy fenséges, lazac-rózsaszín árnyalatú bor, amely intenzív aromák egész palettáját kínálja. Egyaránt érezhetők rajta illatos gyümölcsös jegyek, lédús nyári gyümölcsízek, eper, málna és görögdinnye keveredésével, valamint citromos aromák, virágos kiegészítéssel. Illata klasszikus provence-i vörös bogyós gyümölcsökre emlékeztet, amelyek gondolatban az adventi időszakot varázsolják elő, fenyő, fahéj és mézeskalács illatfelhővel.

FCKN2020 szilveszteri borcsomag megvásárlása

 

Filmforgatás Magnummal csomag

A kormányrendelet felhívja a figyelmet arra, hogy a „filmforgatás külön engedély- és bejelentés köteles”. Noha filmet feltehetőleg senki nem fog forgatni az év utolsó napján, legalább akkora felhajtást otthon is csaphatunk. És miért ne tennénk? A borcsomag tartalma Provence válogatott pincészeteiből három rozé különlegeség, azonban másfél literes kiszerelésben. Az előbb emlegetett Mimi en Provence Magnum és UP Magnum mellé a Matton-Farnett családhoz tartozó Château Minuty emblematikus bora, a Minuty M Magnum került, amely halvány rózsaszín, gyümölcsös árnyalatokat zár palackba. Elő a rivaldafényeket, felvétel indul! Ehhez a csapót ajándékként rejti a csomag, ahogy egy eldobható kamerát is - ne felejtsük bőszen kattintgatni, amikor éjfélt üt az óra, és 2020 filmje végén (végre) feltűnik, hogy La Fin.

Filmforgatás Magnummal szilveszteri borcsomag megvásárlása


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0 Ft
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods